Er zijn veel details om over na te denken wanneer uw trouwdag nadert – het finaliseren van de gastenlijst, de trouwlocatie, een band of een dj.  Één ding moet u niet over het hoofd zien en dat is uw bruidslook!

Bij Bei Couture wordt er unieke bruidsmode gecreëerd. Bruidsmode dat perfect past bij u, uw partner en eventuele bruidsmeisjes en jonkers. Met meer dan 14 jaar ervaring in de bruidsmode wereld en het creëren van unieke en op maat gemaakte bruidsmode, is het een eer om ook uw bruidslook te finaliseren!

Bij het maken van een vrijblijvende afspraak in ons atelier, kunt u uw wensen kenbaar maken. Hierbij kunt u kiezen uit onze ruime collectie bruidsjurken. Daarnaast kunt u een bruidsjurk laten maken op maat. Hierbij kunt u een foto of meerdere foto’s meenemen om een desbetreffende bruidsjurk, maatpak of avondjurk te laten maken. Weet u nog niet exact wat u wilt gaan dragen op uw speciale dag? Geen zorgen! In ons atelier hebben we voldoende bruidsmode catalogi om inspiratie op te doen of laat u adviseren.

Het op maat laten maken van een unieke bruidsjurk kan al vanaf € 500,-.

12346