Over Bei Couture

Er komt een groot evenement aan: uw trouwdag, een gala of misschien wel een verjaardag. Tijdens deze gelegenheden wil iedereen er stralend uit zien. Vaak begint de zoektocht naar gelegenheidskleding online en wij zijn één van de bedrijven die u hier natuurlijk graag bij helpen!

Bei Couture is een bruidsmodewinkel dat gespecialiseerd is in het op maat maken van uw bruidsjurk, trouwpak, galajurk, bruidsmeisjes kleding en andere kledingstukken. U noemt het en wij maken het!

Bij Bei Couture wordt er unieke bruidsmode gecreëerd. Bruidsmode dat perfect past bij u, uw partner en eventuele bruidsmeisjes en jonkers. Met meer dan 21 jaar ervaring in de bruidsmode wereld en het creëren van unieke en op maat gemaakte bruidsmode, is het een eer om ook uw bruidslook te finaliseren. U kunt een bruidsjurk maken op maat. Geen enkele opgave is teveel en wij dragen graag bij aan het totale plaatje!

Omdat er vele verschillende opties zijn als het aankomt op bruidsmode, vinden wij het belangrijk om tijdens een persoonlijke afspraak alles op een rijtje te krijgen. Wanneer u een afspraak maakt bij Bei Couture, praat u op locatie met mevrouw Bei van der Meer-Wang, de eigenaresse van Bei Couture. Tijdens dit gesprek worden al uw wensen genoteerd. Hierbij kunt u eventueel een of meerdere foto’s meenemen om uw wensen kenbaar te maken.

Weet u nog niet exact wat u wilt dragen op uw speciale dag? Geen zorgen! Bei Couture heeft een ruime collectie aan bruidsmode om vol inspiratie op te doen. Het op maat laten maken van een unieke bruidsjurk kan al vanaf € 500,-.

Wij staan u graag te woord in onze bruidsmodewinkel in Rotterdam!